Reisstekker Zuid-Amerika

In Zuid-Amerika maken ze gebruiken van diverse soorten stekker- en stopcontacten. Je doet er dan ook goed aan te kiezen voor een universele reisstekker! Deze universele reisstekkers zijn te gebruiken in de meeste Zuid-Amerikaanse landen. Bijkomend voordeel is dat je een universele wereldstekker ook in de meeste andere werelddelen kunt gebruiken!De universele reisstekkers zijn uitgerust over meerdere USB-poorten, zijn te gebruiken voor vrijwel alle apparaten en zijn ook nog eens klein en licht van gewicht. Ideaal dus voor je reis naar Zuid-Amerika.

Selecteer een land:

Reisstekker Zuid-Amerika

Ben je op zoek naar een reisstekker die je kunt gebruiken in Zuid-Amerika? Kies dan ook universele reisstekker, deze kun je gebruiken in meer dan 150 verschillende landen en dus ook de meeste Zuid-Amerikaanse landen. Met een universele wereldstekker ben je er zeker van dat je in iedere Zuid-Amerikaanse bestemming je telefoon, digitale camera of je laptop gewoon kunt gebruiken en opladen.

Zuid-Amerikaanse stopcontacten

Zuid-Amerikaanse landen maken gebruiken van allerlei verschillende soorten stopcontacten. Zo gebruiken ze in Argentinië bijvoorbeeld type C & I maar in Peru type A, B & C. Handig dus om hier gebruik te maken van een universele reisstekker. Voordeel hiervan is dat je deze kunt gebruiken in heel Zuid-Amerika.

Universele wereldstekker

De universele wereldstekkers in ons assortiment zijn vrijwel allemaal te gebruiken in meer dan 150 verschillende landen. Ze zijn zeer compact en licht in gewicht, je neemt ze dus zo mee in je bagage.