Reisstekker Oceanië

Ga je op reis naar een land in Oceanië? In bijvoorbeeld Australië en Nieuw-Zeeland maken ze gebruik van stekker- en stopcontact type I. Je hebt hier dus een reis stekker nodig als je gebruik wilt maken van je Nederlandse apparaten. Een universele wereldstekker is daarom ideaal voor je reis naar Oceanië, deze werkt namelijk in meer dan 150 verschillende landen, waaronder Australië en Nieuw-Zeeland. Kies voor je reis naar Oceanië voor een universele reisstekker die past bij jouw wensen.

Selecteer een land:

Wereldstekker Australië of Nieuw-Zeeland

In Australië en Nieuw-Zeeland maken ze gebruik van stekker- en stopcontact type I. Je doet er goed aan om een universele wereldstekker aan te schaffen. Deze werkt namelijk in meer dan 150 verschillende landen waaronder Australië en Nieuw-Zeeland.

Universele Reisstekker

Het aanschaffen van een universele reisstekker is een nuttige investering voor je reis naar Australië of Nieuw-Zeeland. Je kunt de stekker namelijk niet alleen in deze twee landen gebruiken maar ook in ruim 148 andere landen over de gehele wereld. De meeste universele reisstekkers beschikken over een of meerdere USB-poorten en zijn ideaal voor in je bagage. Handig toch!