Reisstekker Noord-Amerika

Ga je binnenkort op reis naar Noord-Amerika? Bijvoorbeeld de Verenigde-Staten, Canada of Mexico? Hier maken ze gebruik van stekker- en stopcontact type A. Je kunt er voor kiezen om hier gebruik te maken van een van onze universele reisstekkers of specifiek voor een reisstekker type A. Beide soorten reisstekkers zijn ideaal voor een reis naar Noord- en Midden-Amerika! De reisstekkers zijn klein, licht van gewicht en ideaal voor in de handbagage. Handig toch!

Selecteer een land:

Reisstekker USA

Ben je op zoek naar een reisstekker voor in Amerika? Met een reisstekker type A of universele reisstekker weet je zeker dat je je apparaten in de USA veilig kunt opladen en gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan je telefoon, digitale camera of je laptop.

Amerikaanse stopcontacten

In Noord- en Centraal-Amerika maken ze gebruik van stekker- en stopcontact type A. Je kunt dit stekker type herkennen aan de twee parallelle en platte pinnen. De USA stekker wordt gebruikt in de onder meer de Verenigde Staten, Canada, Mexico maar ook in Japan.

Reisstekker type A of universele wereldstekker?

Ga jij binnenkort naar een land waar ze gebruik maken van het type A stekker? Kies dan specifiek voor een reisstekker type A of een universele wereldstekker. Voordeel van de wereldstekkers is dat ze geschikt zijn voor de Verenigde Staten en maar liefst 150 andere landen!