Reisstekker Engeland (Verenigd Koninkrijk)

Op reis naar de UK? Bestel een reisstekker Engeland!

Staan je koffers al klaar voor Groot-Brittannië? Vergeet niet om een reisstekker Engeland mee te nemen! De stopcontacten van je laptop of telefoonoplader zullen straks namelijk niet meer passen. Wil je toch van je apparatuur gebruik blijven maken, dan heb je een reisstekker UK nodig. De reisstekker Engeland is compatibel met stopcontacten van het type G.

De eigenschappen van een reisstekker UK

Een reisstekker UK bestaat uit drie rechthoekige pinnen, waarbij de aardingspin iets langer is. Deze reistekker is geaard met een smeltzekering. Naast het Verenigd Koninkrijk wordt de reisstekker Engeland ook gebruikt in voormalige Britse koloniën. Dit maakt de reisstekker UK tevens geschikt voor Ierland, Cyprus, Malta, Hong Kong en Gambia. Maar let op: in sommige voormalige Engelse koloniën wordt type D gebruikt, het stopcontact dat tot 1962 in Groot-Brittannië de norm was. Dit geldt voor India, Namibië, Nepal en Sri Lanka.

Bestel een reisstekker Engeland

Ga je regelmatig op reis? Kies dan voor de zekerheid van een wereldstekker van TravelMore. Deze bevat niet alleen een reisstekker UK, maar ook alle andere typen. Zo ben je altijd en overal verzekerd van de juiste connectie!