Reisstekker Azië

Ga op vakantie naar een land in Azië of ben je van plan meerdere landen in Azië te bezoeken? Let er dan goed op dat je weet welke stekkers- en stopcontacten er in de betreffende bestemming gebruikt wordt. In Azië maken ze namelijk gebruik van verschillende soorten stopcontacten. In sommige landen zul je geen reisstekker nodig hebben maar in de meeste landen (waarschijnlijk) wel. Zo gebruiken ze in Thailand bijvoorbeeld type A, B, C en G en in Sri Lanka type D, G en M. In Singapore of Maleisië gebruiken ze bijvoorbeeld alleen type G. Een universele reisstekker is daarom een handige reisaccessoire voor een reis naar Azië, deze kun je namelijk in (bijna) alle landen in Azië gebruiken. Zo ga je dus zorgeloos op reis!

Selecteer een land:

Wereldstekker Azië

In Azië maken ze gebruiken van verschillende soorten stekker- en stopcontacten. Indien je op vakantie gaat naar een land in Azië doe je er goed aan om na te gaan welke stekker(s)- en stopcontact(en) ze er gebruiken. Indien je van plan bent meerdere landen te bezoeken waar ze andere stekkers- en stopcontacten gebruiken is een universele wereldstekker zeker nuttig. Deze werkt namelijk in meer dan 150 verschillende landen en kun je gebruiken in vrijwel heel Azië.

Welke stekker in Azië?

Ga je op reis naar Azië en wil je weten welke stekker je daar nodig hebt? Maak dan gebruik van ons landen overzicht en bekijk welke stekkers- en stopcontacten ze gebruiken in desbetreffende bestemming. Let op in Azië maken ze gebruik van veel verschillende soorten stekkers- en stopcontacten, per land kan het zelfs zo zijn dat er meerdere type worden gebruikt.