Reisstekker Afrika

Ga jij binnenkort op reis naar een land in Afrika? Bekijk dan goed welke stekkers- en stopcontacten ze in het land van bestemming gebruiken. In de meeste Afrikaanse landen maken ze namelijk gebruik van andere stekkers- en stopcontacten dan er in Nederland gebruikt worden, je zult waarschijnlijk dus gebruik moeten maken van een reisstekker die geschikt is voor je bestemming in Afrika. Een universele reisstekker kan daarom een uitkomst zijn voor je reis naar Afrika, deze kun je namelijk in meer dan 150 verschillende landen gebruiken.

Selecteer een land:

Wereldstekker Afrika

In Afrika maken ze gebruiken van zeer veel verschillende typen stekker- en stopcontacten. Je doet er goed aan om na te gaan welke stekker(s)- en stopcontact(en) ze er gebruiken, raadpleeg hiervoor ons landen overzicht. Indien je meerdere landen in Afrika gaat bezoeken kan een universele wereldstekker meer dan nuttig zijn. Deze werkt namelijk in meer dan 150 verschillende landen waarvan een flink aantal landen in Afrika.

Welke stekker in Zuid-Afrika?

Ga je op reis naar Zuid-Afrika? Hier zul je een reisstekker nodig hebben om je Nederlandse apparatuur te kunnen gebruiken. In de meeste delen van Zuid-Afrika maken ze gebruik van type D, M en N. Let op, de meeste universele reisstekkers en wereldstekker werken niet in Zuid-Afrika, dit geldt ook voor de universele stekkers in ons assortiment.