Goedkoop TSA Cijferslot of Kofferslot Kopen?

Een TSA cijferslot is werkelijk ideaal als het gaat om het beveiligen van jouw koffer, tas, backpack of andere bagage. Je hoeft namelijk nooit een sleutel mee te nemen bij een cijferslot, je loopt dus ook geen enkel risico de sleutel te verliezen. TSA cijfersloten zijn verkrijgbaar met een 3- of 4-cijferige combinatie in verschillende modellen en kleuren. Het TSA cijferslot kan worden vergrendeld met een persoonlijke pincode die jezelf gemakkelijk kunt instellen. Al onze cijfersloten zijn officieel TSA gecertificeerd en gemaakt om onder extreme omstandigheden veiligheid te bieden. Kies ook voor een handig en extreem veilig TSA cijferslot.

Kofferslot kopen?

Wil je een kofferslot kopen waarmee je bagage gegarandeerd veilig is? Kies dan ook voor een 3- of 4-cijferig cijferslot, een must voor iedere reiziger. Super gemakkelijk want zo hoeft u geen sleutel meer te bewaren. De kans op het verliezen van uw sleutel is dus uitgesloten, wel zo handig.

Een TSA cijferslot werkt met behulp van een 3- of 4-cijferige pincode die je gemakkelijk zelf kunt instellen. Wist je trouwens dat veiligheidsagenten op Amerikaanse luchthavens over een speciale lopersleutel beschikken, zodat ze het slot kunnen openen zonder het te beschadigen? Na inspectie verdwijnt je bagage direct weer veilig achter slot en grendel. Een TSA cijferslot kopen is daarom een must voor iedereen die naar Amerika reist. Hier is een dergelijk kofferslot kopen zelfs al verplicht.

Ga je binnenkort op reis en wil je nu alvast het goedkoop maar hoogwaardig TSA kofferslot kopen? Kies dan één van onze gecertificeerde en hoogwaardige cijferhangsloten. Koffersloten zijn verkrijgbaar in verschillende type en kleuren. Bovendien hoef je er de deur niet voor uit, want je bestelt ze eenvoudig online. Zo ga je straks met een gerust hart op reis.